0572 - 360252 h.botterhuis@kpnmail.nl

Praktijkinformatie

Over Harry Botterhuis

Ik ben een gedreven vakman met een uitgebreide kennis van het menselijk lichaam. Ik ben begonnen in de fysiotherapie, maar er is zoveel meer … Ik heb me in de loop van de jaren vele facetten van de acupunctuur, osteopathie en Chinese kruidengeneeskunde eigen gemaakt. Het maakt me als behandelaar zoveel completer.
Ik heb in 1975 mijn opleiding tot fysiotherapeut afgerond. Ik ben begonnen met werken in het Juliana Ziekenhuis op de afdeling geriatrie. Vervolgens heb ik op de afdeling neurochirurgie van het ziekenhuis Ziekenzorg (nu onderdeel van het SMT) gewerkt.
In mijn opleiding werd ik getraind in bindweefselmassages volgens de technieken van Frau Dr. Teirich-Leube. Dit is een behandeltechniek waarbij via huidzones klachten op andere plekken in het lichaam behandeld kunnen worden. De klachten worden meer vanuit het geheel beoordeeld dan vanuit een lokaal perspectief. Dit fascineerde mij enorm. Zo erg zelfs dat ik acupunctuur ben gaan studeren. De manier waarop de Chinese Kruidengeneeskunde naar behandelingen en oplossingen kijkt, inspireert mij tot op de dag van vandaag. In 2014 ben ik daarom gestart met een opleiding Chinese kruidengeneeskunde die ik in 2015 heb afgerond.
Tijdens een nascholingsdag van de opleiding acupunctuur kwam ik een collega tegen die een cursus deed bij Frank de Bakker. Zijn manier van denken en werken, waarbij de ontwikkeling van een embryo, van bevruchte eicel tot foetus ( de eerste 12 weken van de zwangerschap ) centraal staat greep me aan. Ik begon aan een nieuwe studie die leidde tot mijn derde specialisme: osteopathie.
Kortom: Als fysiotherapeut weet ik alles over de processen van je bewegingsapparaat. Met acupunctuur, Chinese kruidengeneeskunde en osteopathie ga ik drie stappen verder. Een complete behandeling waarin ik op verschillende manieren naar jouw situatie kijkt.

Tarieven en Vergoedingen

Je kunt de behandelingen zelf declareren bij je zorgverzekeraar. Of de behandeling wordt vergoed, ligt aan je verzekering. Je betaalt de behandeling in de praktijk. Ik zorg voor een factuur die in ieder geval aan de eisen van de verzekeraar voldoet.

Pinnen is mogelijk.

Acupunctuur

30 minuten €50,-

60 minuten €100,-

Osteopathie

30 minuten €50,-

60 minuten €100,-

Chinese Kruiden

30 minuten €50,-

Plus Kosten Kruiden

Massage

30 minuten €35,-

60 minuten €70,-

Openingstijden

 

Maandag          08:00 – 18.00

Dinsdag             08:00 – 21.00

Woensdag         gesloten        

Donderdag       08:00 – 18:00

Vrijdag              08:00 – 12.00

Stel een vraag

9 + 8 =

Linkpartners

Praktijk Botterhuis Acpunctuur Osteopathie is ook te vinden op www.acupuncturist-info.nl.

 

Heeft u een vraag?

 

 

Contactgegevens

 

0572 360 252

h.botterhuis@kpnmail.nl

Weidelaan 148

8103 ET, Raalte

Maak een Afspraak

 

 

Privacy Statement   –   Copyright © 2020   –  Disclaimer